Wernisaż wystawy Ingi Ginalskiej
W dniu 29.09.2016 odbył się wernisaż wystawy Ingi Ginalskie - młodej artystki współpracującej z Fundacją.
NOWY MURAL
Kolejny już raz "Fundacja dla sztuki" zakończyła z sukcesem realizację murala. Powstał on na ogrodzeniu firmy KPB przy ul. Pużaka 24.
"ARTYSTYCZNE PODCIENIA" edycja 4
Konkurs plastyczny dla dzieci "ARTYSTYCZNE PODCIENIA" edycja 4 już za nami.
"NOC w BIBLIOTECE" i nocne rysowanie
4.05.2016 w godzinach wieczornych FUNDACJA DLA SZTUKI włączyła się w akcję "NOC w BIBLIOTECE".
STATYSTYKA
Statystyki nie kłamią - popularność strony FUNDACJI stale rośnie.
WSPIERAJ NAS!!!!
REKORD OGLĄDALNOŚCI
W marcu przekroczone zostało 10 000 odsłon od początku istnienia strony - czyli 2 lata. Padł też rekord oglądalności 1031, a w kwietniu kolejny 1208.
Czy artysta to hoobbysta?
W dniu dzisiejszym w Bibliotece Publicznej w Krośnie filia nr 4 zorganizowane zostały przez Fundację dla sztuki zajęcia plastyczne dla dzieci. Odbyły się one w ramach cyklu spotkań przygotowanych przez pracowników biblioteki podczas ferii.
PODARUJ 1%
Fundacja dla sztuki działa, jako organizacja pożytku publicznego od 2014 roku. Zebrane w 2015 fundusze w ramach 1% zasiliły budżet projektu "Wolontariat dla sztuki". Aby Fundacja mogła podejmować kolejne inicjatywy zwracam się z prośbą do osób przyjaznych rozwojowi młodych talentów o przekazanie 1 % podatku dla Fundacji dla sztuki KRS0000386275 DZIĘKUJEMY
Rekordowa oglądalność strony w grudniu 2015
W grudniu 2015 strona Fundacji miała rekordową oglądalność - 930 odsłon, a w całym roku - 6029. Miejmy nadzieje, że przełoży się to na ilość pozyskiwanych środków, a co za tym idzie więcej inicjatyw. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA I RADOŚCI W NOWYM 2016 ROKU ŻYCZY ZARZĄD FUNDACJI.