Wystawa prac Oli Lorens
Nowy Rok - nowe działania Od 2.01.2020 można oglądać wystawę kolejnej młodziutkiej artystki - Oli Lorens. Jak zwykle pierwsza wystawa w Krośnieńskiej Biblioteki Publicznej filia nr4 ul. Krakowska 124.
@Paulina Hanus BLACK GRAY WHITE
Pierwsza wystawa poza Krosnem. Ogromne podziękowania dla Wojewódzkiej i Miejskiej Biblioteki Publicznej w Rzeszowie za udostępnienie przestrzeni wystawienniczej. Prace Pauliny cieszłly się dużym zainteresowaniem szczególnie prace zatytułowane DŁONIE powstałe w technologii cyfrowej.
NOC BIBLIOTEK
5.10.2019 NOC BIBLIOTEK w Krośnieńskiej Biblioteki Publicznej filia nr4 i znowu akcja plastyczna z udziałem FUNDACJI DLA SZTUKI -"Znajdźmy wspólny język".
ZIELONA wystawa prac Klaudii Baca
ZIELONA wystawa prac Klaudii Baca w Krośnieńskiej Bibliotece Publicznej w Krośnie filia nr 4.
Wystawa prac Karoliny
Kolejna wystawa została zaaranżowane. Tym razem najmłodszej wolontariuszki Karoliny. Prace można oglądać do 21.09.2019 w Bibliotece Publicznej w Krośnie Fila nr 4 ul. KRAKOWSTA 124.
KOLOROWE PTAKI na Letnim Podwieczorku
11sierpnia 2019 - niedziela 16.00-19.00 Akcja plastyczna KOLOROWE PTAKI w ramach Letniego Podwieczorku na Krośnieńskim Rynku
„Human” - wystawa prac Dominiki Czekaj i Pauliny Hanus
W Saloniku Artystycznym Krośnieńskiej Biblioteki Publicznej w Krośnie prezentowane są prace Dominiki Czekaj i Pauliny Hanus, studentek grafiki na Wydziale Sztuki Uniwersytetu Rzeszowskiego, wolontariuszek krośnieńskiej „Fundacji dla Sztuki”. Wernisaż odbył się 12 czerwca 2019 r., ekspozycja czynna będzie do 7 września br.
"ARTYSTYCZNE PODCIENIA " - 7 edycja
W niedziele 9,06.2019rozdano medale i nagrody w 7mej edycji konkursu plastycznego dla dzieci "ARTYSTYCZNE PODCIENIA ".
„Folklorem malowane” - konkurs plastyczny roztrzygn,ęty
FUNDACJA DLA SZTUKI miała przyjemność być współorganizatorem konkursu plastycznego pt. „Folklorem malowane”.
WYSTAWA prac Justyny Kazaneckiej - NIEKONIECZNIE. NA NIEKONIECZNIE BIAŁYM NIEKONIECZNIE CZARNO
W Galerii Pogranicza RCKP w Krośnie odbyło się spotkanie autorskie na wystawie prac Justyny Kazaneckiej NIEKONIECZNIE - prace FOTOGRAF RYSUNKI COLLAGE można oglądać do 20.05.2019.
123456... »